Over ons

Tegelzetter nodig? Deze vloer werd in 1 dag gelegd.
Richard de Leeuw en Peter Brander zijn de drijvende krachten achter Badkamers Totaal.
Samen hebben zij, ieder met hun eigen onderneming, al meer dan dertig jaar ervaring in de bouw en verbouwwereld. Tijdens klussen die zij samen uitvoerden bleek het de perfecte combinatie. Steeds vaker werden zij samen gevraagd voor het (ver)bouwen van badkamers in Zeewolde en omstreken.

Badkamers Totaal was geboren

Door de positieve reacties op hun snelle en goede werk kon het niet lang uitblijven dat Richard en Peter samen een bedrijf op zouden richten; Badkamers Totaal.
Badkamers Totaal geeft het concept totaalrenovatie van uw badkamer (en toilet) een nieuw begrip. Ze slopen en/of (ver)bouwen uw badkamer en toilet in recordtijd, inclusief schoonmaak (!).

Werkgebied: Flevoland, Utrecht, Veluwe en verder…

De standplaats is Zeewolde. Maar er werden al badkamers in vele plaatsen in de omgeving aangepakt. Ook in Almere, Harderwijk, Huizen, Nijkerk, Ermelo, Lelystad, Dronten, Bussum, Putten, Nunspeet en vele andere plaatsen in de omgeving komt Badkamers Totaal graag langs.

Niet alleen voor uw badkamer

Zoals gezegd, hebben Richard en Peter al vele jaren ervaring. Samen werken ze veel aan badkamers, maar hebben ervaring in alle bouw- en verbouwklussen. Van vloeren leggen (met vloerverwarming) tot het plaatsen van uw dakkapel en de complete uitbouw van uw woning. Wij zijn van alle markten thuis!

Meer weten?

Neem contact met ons op.